Gå direkt till innehåll
Menigo och Nordrest ingår samarbete
Menigo och Nordrest ingår samarbete

Pressmeddelande -

Menigo ingår samarbete med Nordrest

Menigo, en av Sveriges ledande leverantörer inom foodservice ingår samarbete med restaurangföretaget Nordrest. Avtalet är tecknat på 4 år och avser alltifrån råvaror till restaurangutrustning.

-Valet föll på Menigo med främsta anledning att de framstod som mest entreprenöriella partnern och som kommer göra det lilla extra för att vi tillsammans ska lyckas på vår resa framöver, säger Mathias Wikell på Nordrest. Vi upplever Menigo som proaktiva och lösningsorienterade och vi ser fram emot samarbetet.

-Vi är oerhört stolta över det förtroende som Nordrest nu visar oss – ett mycket spännande företag som på kort tid haft en fantastisk tillväxt. Vi är glada att nu få vara den samarbetspartner som stöttar på den framtida resan, säger Nina Wahlgren Gill, Kommersiell Direktör på Menigo.

Nordrest renodlade restaurangkoncept innefattar allt ifrån catering, skolbespisning till fine dining med huvudkontor i Stockholm och 120 verksamheter från Skåne till Sundsvall. Deras långsiktiga mål går hand i hand med Menigos - att göra affärer på ett hållbart och ansvarsfullt sätt. Kännetecknande för dialogen med Nordrest är hur vi tillsammans kan verka för att skapa tillväxt på vår gemensamma marknad.

Ämnen

Kategorier


Menigo är helhetsleverantören för dig som är professionell inom mat och dryck. Vi levererar allt från färskvaror och frysta och torkade livsmedel, till utrustning och förbrukningsartiklar. Med Menigo får du allt du behöver till köket och matsalen - tillsammans hjälper vi dig att skapa goda och hållbara måltidsupplevelser.

Kontakter

Johanna Jönsson

Johanna Jönsson

Presskontakt Kommunikationschef Information och PR 072-142 79 88