Gå direkt till innehåll
Victor Loebbert - ny Kommersiell direktör på Menigo

Pressmeddelande -

Victor Loebbert - ny Kommersiell direktör på Menigo

Menigos nya Kommersiella direktör med ansvar för försäljning och marknadsföring är Victor Loebbert. Han tar över efter Nina Wahlgren Gill som antar en internationell roll inom moderbolaget Sysco.

Victor har flera års erfarenhet inom Menigo där han närmast haft rollen som Försäljningschef för företagets större kedjekunder.

Victor är en mycket uppskattad kollega och ledare, och det känns alltid extra roligt att ge medarbetare möjlighet att växa och utvecklas inom företaget. Med Victors bakgrund, erfarenhet och förmåga att se till helheten är jag övertygad om att han kommer bidra till att vi fortsätter stärka vår affär, säger Jonas Köhler, VD Menigo.

Victor har en lång och gedigen erfarenhet från roller med kund och försäljning i fokus, innan Menigo har han arbetat inom MTG-koncernen.

Menigo befinner sig på en stor tillväxt- och förändringsresa som nu börjar realiseras, att få sitta i framsätet och leda och guida våra medarbetare och vår organisation under denna transformation ser jag mycket fram emot. Genom ett fortsatt starkt kundfokus, i kombination med ett attraktivt erbjudande och service, kommer vi fortsätta skapa goda och hållbara måltidsupplevelser tillsammans med våra kunder, säger Victor Loebbert, Kommersiell direktör Menigo.

Ämnen

Kategorier


Menigo är helhetsleverantören för dig som är professionell inom mat och dryck. Vi levererar allt från färskvaror och frysta och torkade livsmedel, till utrustning och förbrukningsartiklar. Med Menigo får du allt du behöver till köket och matsalen - tillsammans hjälper vi dig att skapa goda och hållbara måltidsupplevelser.

Kontakter

Johanna Jönsson

Johanna Jönsson

Presskontakt Kommunikationschef Information och PR 072-142 79 88