Gå direkt till innehåll
Menigo stärker sitt färskvaruerbjudande och lanserar varumärket Färskvaruhallen Menigo

Pressmeddelande -

Menigo stärker sitt färskvaruerbjudande och lanserar varumärket Färskvaruhallen Menigo

Färskvaror är sedan länge en central del av Menigos erbjudande. För att ta en än tydligare position på marknaden stärker företaget nu sitt färskvaruerbjudande under varumärket Färskvaruhallen Menigo.

Menigo är en av få grossister på marknaden som erbjuder sina kunder alltifrån kolonialvaror till restaurangutrustning, alkohol och ett fullsortiment av färskvaror i en och samma leverans. Genom lanseringen av varumärket Färskvaruhallen Menigo vill företaget ta kliv mot att bli en av landets bästa specialister inom färskvaror. Förutom en mer modern grafisk profil så lanserar man även ett stärkt kunderbjudande genom en ökad servicenivå och kortare ledtider i stora delar av landet.

Färskvaror är otroligt viktigt för våra kunder, därför känns det jätteroligt att nu kunna lansera det varumärke och erbjudande som vi internt arbetat med under en längre tid. Hos Färskvaruhallen Menigo får våra kunder stor expertis med varje leverans. Genom våra färskvaruspecialister får de tillgång till specialistkunskap kring råvarorna, tillagningen och kvalitén, men också tips kring köksekonomi, priser och menyplanering. Tillsammans hjälper vi våra kunder skapa lönsamma och goda affärer, säger Joakim Sköld-Östling, Merchandising Director Menigo.

Färskvaruhallen Menigo erbjuder ett helhetssortiment av färskvaror där frukt och grönt, kött, fisk, fågel och deli ingår. Företaget har även ett brett sortiment av lokala produkter från producenter i kundens närhet, och har egen import och förädling av såväl kött som frukt och grönt. Som kund till Färskvaruhallen Menigo finns möjlighet till leverans upp till 6 dagar i veckan, och möjlighet att beställa fram till kl. 01.00 för leverans nästkommande dag*.

Trots att vi på Menigo marknadsför färskvaror under ett separat varumärke, Färskvaruhallen Menigo, så ingår det i vårt totala erbjudande. Det innebär att våra kunder får en gemensam leverans för alla sina varor, en orderbekräftelse och en faktura, bland annat. Allt för att underlätta för våra kunder och minska administrationen, säger Nina Wahlgren Gill, Commercial Director Menigo.

*lokala avvikelser kan förekomma.

Relaterade länkar

Ämnen


Menigo är helhetsleverantören för dig som är professionell inom mat och dryck. Vi levererar allt från färskvaror och frysta och torkade livsmedel, till utrustning och förbrukningsartiklar. Med Menigo får du allt du behöver till köket och matsalen - tillsammans hjälper vi dig att skapa goda och hållbara måltidsupplevelser.

Kontakter

Johanna Jönsson

Johanna Jönsson

Presskontakt Kommunikationschef Information och PR 072-142 79 88