Gå direkt till innehåll
Menigo och Göteborgsfamiljen ingår samarbete

Pressmeddelande -

Menigo och Göteborgsfamiljen ingår samarbete

Göteborgsfamiljen har valt Menigo som leverantör av mat, dryck och utrustning till sina restauranger. Samarbetsavtalet sträcker sig över tre år med start januari 2023.

Samarbetet med Menigo är ett naturligt steg i vårt arbete med att förbättra kvalité, ekonomi och hållbarhet. Det är fantastiskt kul att vara i gång och ett viktigt steg i vårt arbete med att leverera ännu bättre upplevelser åt våra gäster, Patrik Hermansson VD Göteborgsfamiljen.

Att Göteborgsfamiljen nu ansluter till Menigo är ett viktigt och stort steg i företagets ökade närvaro och expansion i regionen. Just nu pågår bygget av ett nytt lager- och kontor i Göteborg, det för ökad närhet till en av Sveriges största restaurangmarknader.

Vi är otroligt glada och stolta över att Göteborgsfamiljen väljer oss på Menigo som samarbetspartner. Det visar att vår satsning i Göteborg i kombination med vårt erbjudande och syn på partnerskapet passar marknaden. Vi hälsar Göteborgsfamiljen varmt välkomna till oss, säger Nina Wahlgren Gill, Commercial Director Menigo.

Göteborgsfamiljen är en restaurangfamilj med bistros och restauranger i flera centrala stadsdelar i Göteborg. Resan började för 20 år sedan och nu består Göteborgsfamiljen av 20 restauranger.

Ämnen


Menigo är helhetsleverantören för dig som är professionell inom mat och dryck. Vi levererar allt från färskvaror och frysta och torkade livsmedel, till utrustning och förbrukningsartiklar. Med Menigo får du allt du behöver till köket och matsalen - tillsammans hjälper vi dig att skapa goda och hållbara måltidsupplevelser.

Kontakter

Johanna Jönsson

Johanna Jönsson

Presskontakt Kommunikationschef Information och PR 072-142 79 88