Gå direkt till innehåll
Fotograf: Miriam Preis
Fotograf: Miriam Preis

Pressmeddelande -

Menigo blir leverantör och nära samarbetspartner till Daniel Berlins nya satsning VYN

Den 25 oktober öppnar Daniel Berlin dörrarna till sin nya hotell- och restaurangsatsning på Österlen - VYN. Menigo och krögaren har haft samarbete i flera år och Menigo får nu förnyat förtroende som leverantör av mat, dryck och utrustning.

I september 2020 stängde Daniel Berlin ner en av Sveriges högst rankade restauranger med två stjärnor i Guide Michelin i Skåne-Tranås. Nu är han tillbaka med krogen VYN i Simrishamn där det kommer att serveras en avsmakningsmeny med 14–16 serveringar.

Vi har haft ett nära samarbete med Daniel Berlin i flera år och är otroligt stolta över det förnyade förtroende som vi nu fått. Då bordsbokningen till VYN öppnade blev det fullbokat på bara några timmar, vi är övertygade om att det kommer bli en ny succé för Daniel Berlin och ser fram emot att följa resan, säger Nina Wahlgren Gill, Commercial Director Menigo.

Ämnen

Regioner


Menigo är helhetsleverantören för dig som är professionell inom mat och dryck. Menigo levererar allt från färskvaror och frysta och torkade livsmedel, till utrustning och förbrukningsartiklar. Med Menigo får du allt du behöver till köket och matsalen - tillsammans hjälper vi dig att skapa goda och hållbara måltidsupplevelser.

Kontakter

Johanna Jönsson

Johanna Jönsson

Presskontakt Kommunikationschef Information och PR 072-142 79 88