Gå direkt till innehåll
Helena Matson, HR-direktör Menigo
Helena Matson, HR-direktör Menigo

Pressmeddelande -

Helena Matson ny HR-direktör för Menigo

Menigo rekryterar Helena Matson som från och med 1 augusti 2017 blir ny HR-direktör för Menigo. Helena kommer närmast från posten som HR-direktör för Carlsberg Sverige och har även ett förflutet inom bland annat resebranschen.

- Med Helenas långa och breda erfarenhet av HR från olika branscher, utmaningar och kulturer kommer hon vara en viktig pusselbit för oss, att bidra till att Menigo stärks som attraktiv arbetsplats där medarbetare trivs, utvecklas och växer, säger Jonas Köhler VD Menigo. När vi nu tar nästa steg på vår företagsresa kommer medarbetarna bli en allt viktigare resurs för vår framgång, avslutar Jonas.

Helena Matson ersätter Gun Sundberg som går vidare efter 6 år på Menigo och kommer närmast från Carlsberg Sverige där hon arbetat som HR-direktör i fyra år. Helena har tidigare arbetat som HR-chef på Röda Korset och arbetade i över 20 år med rekrytering och utbildning för Fritidsresor/TUI, bland annat som HR direktör för TUI i Norden.

- Att få vara med att bidra till goda matupplevelser i ett företag med värderingar som engagemang, gemenskap och nyskapande känns som en förmån, säger Helena Matson. Dessa värderingar känns väldigt rätt för mig och det har varit en viktig del i mitt beslut.

Mer information
Nina Wahlgren Gill, 0721-41 14 20, nina.wahlgrengill@menigo.se

Pressfrågor och bilder
Petra Whitehead, 073-440 78 31, petra@whiteheadpr.net

Ämnen


Menigo är helhetsleverantören för dig som jobbar professionellt inom mat och dryck. Vi levererar allt som förenklar din vardag. Men Menigo är också färskvaruspecialisten som förser dig med frasiga croissanter, hängmörad biff och nyplockade trattkantareller. Med Menigo får du både och.

Kontakter

Johanna Jönsson

Johanna Jönsson

Presskontakt Kommunikationschef Information och PR 072-142 79 88