Gå direkt till innehåll
Waynes Coffee väljer Menigo som ny grossist

Pressmeddelande -

Waynes Coffee väljer Menigo som ny grossist

Menigo blir ny leverantör av mat och dryck till kafékedjan Waynes. Kedjan innefattar 62 caféer från Luleå i norr till Köpenhamn i söder. Avtalet sträcker sig över en treårsperiod med start efter sommaren.


Vi på Waynes är mycket glada över vårt kommande samarbete med Menigo. Detta partnerskap stärker vår position och hjälper oss att fortsätta erbjuda våra kunder högkvalitativa och hållbara mat- och dryckesalternativ i våra caféer över hela Sverige och i Köpenhamn
, säger Jenny Bäcklin, Sälj- och Marknadschef på Waynes

Waynes är Sveriges första kafékedja och grundades 1994 av fyra vänner som öppnade det första kaféet på Kungsgatan i Stockholm. Waynes vill vara den självklara mötesplatsen för kaffeälskare, som uppskattar ett personligt bemötande och en mysig miljö.

Att Waynes nu valt oss som leverantör av mat och dryck känns otroligt roligt och ärofyllt. Våra verksamheter delar många likheter, spridningen i landet, verksamhet i stora delar av världen och med hållbarhet samt partnerskap som viktiga byggstenar i affären. Vi hälsar Waynes varmt välkomna till oss på Menigo, säger Victor Loebbert, Commercial Director Menigo.

Ämnen


Menigo är helhetsleverantören för dig som är professionell inom mat och dryck. Vi levererar allt från färskvaror och frysta och torkade livsmedel, till utrustning och förbrukningsartiklar. Med Menigo får du allt du behöver till köket och matsalen - tillsammans hjälper vi dig att skapa goda och hållbara måltidsupplevelser.

Kontakter

Johanna Jönsson

Johanna Jönsson

Presskontakt Kommunikationschef Information och PR 072-142 79 88