Gå direkt till innehåll
Nu öppnar Time Liljeholmen

Pressmeddelande -

Nu öppnar Time Liljeholmen

Den 24 oktober är det premiär för Time Liljeholmen. Butiken ligger i en nyproducerad fastighet med centralt läge vid tvärbanan.

Den nya Time-butiken i Liljeholmen slår upp portarna den 24 oktober. Butiksägaren, Huda Quazi, har länge letat efter ett attraktivt läge i Stockholm och har sedan 2015 haft kontakt med Menigo för att hitta rätt koncept för butiken. Huda har tidigare arbetat på Elfa och MTR Stockholm, men har länge drömt om att öppna en egen servicebutik.

Jag hade en god kontakt med Menigos säljare och bestämde mig för att Time var helt rätt för min butik. Det är ett koncept som ligger i tiden och som har både attraktiva tjänster och ett starkt fastfood-erbjudande” säger Huda Quazi, butiksägare, Time Liljeholmen.

Nu jobbar Menigo tillsammans med Huda för att fortsätta utveckla en attraktiv butik med den bästa servicen för alla som passerar Liljeholmen.

Kontaktpersoner

Mattias Notklev, försäljningschef servicehandel, Menigo
08-722 12 69 eller mattias.notklev@menigo.se

Huda Quazi, butiksägare, Time Liljeholmen
0707 17 32 56 

Ämnen

Kategorier

Regioner


Menigo är helhetsleverantören för dig som jobbar professionellt inom mat och dryck. Vi levererar allt som förenklar din vardag. Men Menigo är också färskvaruspecialisten som förser dig med frasiga croissanter, hängmörad biff och nyplockade trattkantareller. Med Menigo får du både och.

Kontakter

Johanna Jönsson

Johanna Jönsson

Presskontakt Kommunikationschef Information och PR 072-142 79 88