Gå direkt till innehåll
Nina Wahlgren Gill blir ny kommersiell direktör på Menigo

Pressmeddelande -

Nina Wahlgren Gill blir ny kommersiell direktör på Menigo

I syfte att föra det fysiska och digitala kunderbjudandet närmre varandra stärker Menigo sitt kommersiella fokus och inrättar en kommersiell funktion.

Marknaden är i ständig förändring där den digitala utvecklingen går snabbt och vi ser att fler och fler kunder väljer att lägga sina beställningar online. Vi har en fortsatt tro på kraften i det fysiska mötet och vill med förändringen gå till marknaden på ett mer strukturerat sätt oavsett kanal. Genom förändringen kommer vi på ett bättre sätt kunna ta tillvara på vår fulla potential i marknaden, säger Jonas Köhler, VD Menigo.

Förändringen innebär att Menigos två organisationsdelar Försäljning samt Marknad och Kommunikation slås ihop till en kommersiell funktion, där Nina Wahlgren Gill - nuvarande Marknads och Kommunikationsdirektör på Menigo – tillträder rollen som kommersiell direktör med start 1 november.

Menigo har varit på en tillväxt- och förändringsresa under de fyra år jag har varit i bolaget. När nu branschen står inför den tuffaste utmaningen som den kanske någonsin har sett känns det otroligt inspirerande att veta att vi har byggt för framtiden och kan gå än mer samlat till marknaden med våra erbjudanden, säger Nina Wahlgren Gill.

Ämnen

Kategorier


Menigo är helhetsleverantören för dig som är professionell inom mat och dryck. Vi levererar allt från färskvaror och frysta och torkade livsmedel, till utrustning och förbrukningsartiklar. Med Menigo får du allt du behöver till köket och matsalen - tillsammans hjälper vi dig att skapa goda och hållbara måltidsupplevelser.

Presskontakt

Johanna Jönsson

Johanna Jönsson

Presskontakt Kommunikatör Information och PR 072-142 79 88