Gå direkt till innehåll
Pontus Lindqvist, ny IT-direktör på Menigo
Pontus Lindqvist, ny IT-direktör på Menigo

Pressmeddelande -

Menigo rekryterar IT-direktör Pontus Lindqvist

Som en del i satsningen på digitalisering och IT rekryterar Menigo Pontus Lindqvist. Pontus börjar som ny IT-direktör från den 10 mars 2017 och tar därmed plats i företagsledningen.

Pontus Lindqvist kommer närmast från Preem, där han varit chef för CIO Office och arbetat med strategisk inriktning och styrning av IT-verksamheten:

”Det ska bli oerhört roligt att bli en del av Menigo, ett företag med värderingar och en positiv energi som jag verkligen kan identifiera mig med. Menigo är i en väldigt spännande fas där digitalisering driver en rad affärsmöjligheter och nyskapande förändringar, där jag hoppas kunna bidra med mina erfarenheter och förmågor inom detta område,” säger Pontus Lindqvist, tillträdande IT-direktör, Menigo.

Menigo är en av de ledande matleverantörerna i Sverige och rekryteringen är ett steg i företagets satsning på digitalisering och innovativa IT-lösningar. Något som är avgörande för att i slutänden kunna ge kunderna den bästa köpupplevelsen med enkla, effektiva ordersystem och säkra leveranser.

”Menigos satsningar på det digitala är en hörnsten både i vårt kunderbjudande och i att stärka vårt arbetssätt inom företaget. Jag är mycket glad över att vi nu får in Pontus, som en viktig komponent i arbetet att ta oss till nästa steg i digitaliseringen” säger Jonas Köhler, VD, Menigo.

Ämnen

Kategorier


Menigo är helhetsleverantören för dig som jobbar professionellt inom mat och dryck. Vi levererar allt som förenklar din vardag. Men Menigo är också färskvaruspecialisten som förser dig med frasiga croissanter, hängmörad biff och nyplockade trattkantareller. Med Menigo får du både och.

Kontakter

Johanna Jönsson

Johanna Jönsson

Presskontakt Kommunikationschef Information och PR 072-142 79 88