Gå direkt till innehåll
Menigo lanserar ny digital lösning med leveransapp
Menigo lanserar ny digital lösning med leveransapp

Pressmeddelande -

Menigo lanserar ny digital lösning med leveransapp

Menigo har under året ökat takten på digitaliseringen och efter lanseringen av en ny digital handelsplats i oktober släpper Menigo nu en ny lösning - en leveransapp som för första gången gör det möjligt och underlättar för restauranger och krogar att följa leveranser och få notiser om eventuella förändringar i realtid.

Restaurangbranschen står under konstant tidspress och leverans av mat och dryck är en avgörande parameter som måste fungera. Fram tills nu har man fått förlita sig på ett angivet tidsspann men med Menigos nya leveransapp kommer vardagen och arbetet underlättas för kunderna på många olika sätt.

- Appen är ett stort och viktigt steg för att underlätta vardagen för våra kunder. Att enkelt nås av information kring sin leverans bidrar till både ökad effektivitet men också trygghet, säger Martin Sagne, Logistikdirektör Menigo.

Genom den nya appen kommer Menigos kunder kunna följa sina leveranser och på så sätt få bättre möjlighet att planera sin dag och ta hand om eventuella problem så snart de uppstår. Användaren väljer själv vilken typ av notiser som ska nå restaurangen, exempelvis när chauffören lämnat lagret eller om den beräknade leveranstiden ändras under dagen.

- Våra kunder är drivkraften för oss när det gäller vår digitala utveckling och därför kommer vi fortsätta i samma höga takt, att både utveckla befintliga och även lansera nya digitala verktyg, säger Nina Wahlgren Gill, Marknads- och Kommunikationsdirektör Menigo.

Leveransappen lanseras initialt till en liten grupp pilotkunder för att under våren lanseras stegvis till Menigos olika kundgrupper.

Pressfrågor och bilder
Petra Whitehead, 073-440 78 31, petra.whitehead@menigo.se

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier


Menigo är helhetsleverantören för dig som jobbar professionellt inom mat och dryck. Vi levererar allt som förenklar din vardag. Men Menigo är också färskvaruspecialisten som förser dig med frasiga croissanter, hängmörad biff och nyplockade trattkantareller. Med Menigo får du både och.

Kontakter

Johanna Jönsson

Johanna Jönsson

Presskontakt Kommunikationschef Information och PR 072-142 79 88