Gå direkt till innehåll
Menigo i samarbete med Fazer Food Services

Pressmeddelande -

Menigo i samarbete med Fazer Food Services

I dagarna ingick Menigo ett nytt avtal med Fazer Food Services, ett av Sveriges största måltidsföretag. Samarbetet som pågått sedan 2010 fortsätter med det nya avtalet i ytterligare fyra år.

Fazer är ett expansivt företag där matupplevelsen och hållbarheten från gård till gaffel är central, vilket stämmer väl överens med hur vi bedriver vår verksamhet. Vi ser mycket fram emot det fortsatta partnerskapet med Fazer, säger Bassam Mattar, Affärsområdesdirektör Menigo.

Det nya avtalet innebär att Menigo fortsätter som helhetsleverantör till Fazer Food Services verksamhet i Sverige. Det nya kontraktet träder i kraft oktober 2018.

På Fazer kan vi aldrig kompromissa kring kvalitet, matsäkerhet och hållbarhet. Därför känner vi oss trygga i att samarbeta med Menigo som en långsiktig partner som delar vår passion för mat och smak. Med hjälp av deras trygga och säkra leveranser kan vi fortsätta att utveckla våra restauranger, berättar Harald Rydén, Inköpsdirektör Fazer Food Service.

Fazer Food Services är ledande inom måltidstjänster i Norden. I Sverige serverar de cirka 85 000 måltider dagligen, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och Tastory. Deras drygt 200 enheter i Sverige finns bland annat på företag, skolor och universitet samt inom försvar, sjukhus och äldreomsorg.

Ämnen


Menigo är helhetsleverantören för dig som är professionell inom mat och dryck. Vi levererar allt från färskvaror och frysta och torkade livsmedel, till utrustning och förbrukningsartiklar. Med Menigo får du allt du behöver till köket och matsalen - tillsammans hjälper vi dig att skapa goda och hållbara måltidsupplevelser.

Kontakter

Johanna Jönsson

Johanna Jönsson

Presskontakt Kommunikationschef Information och PR 072-142 79 88