Gå direkt till innehåll
Jenny Pränting Rådeström, ny Kategori- och inköpsdirektör på Menigo
Jenny Pränting Rådeström, ny Kategori- och inköpsdirektör på Menigo

Pressmeddelande -

Jenny Pränting Rådeström ny Kategori- och inköpsdirektör på Menigo

Jenny Pränting Rådeström blir ny Kategori- och inköpsdirektör på Menigo. Hon tar över från Johan Prom och kommer närmast från rollen som affärsområdeschef bas/kvalitet på Menigo.

Den första november tillträder Jenny Pränting Rådeström som ny Kategori- och inköpsdirektör på Menigo och tar därmed plats i företagsledningen. Hon kommer närmast från rollen som affärsområdeschef bas/kvalitet på Menigo, men har en bakgrund från bland annat Ica där hon arbetat som kategoriområdeschef kolonial, chef för Icas butikskonsulter och som nordisk business controller. Hon har även arbetat inom leverantörsledet på Fazer, Carlsberg och Orkla.

”Det känns riktigt spännande och roligt. Vi har redan idag en organisation som fungerar och levererar väldigt väl, med stor kompetens. Mitt uppdrag blir att se till att vi behåller det positiva, samtidigt som vi utvecklas för att möta de utmaningar som står för dörren” säger Jenny Pränting Rådeström, ny Kategori- och inköpsdirektör, Menigo.

”När Johan meddelade sin avgång var det naturligt för mig att i första hand titta internt på den otroliga kompetens som redan finns inom Menigo för att hitta hans efterträdare. I Jenny hittade vi en ledare som både har djup kunskap om det specialområde som hon ska leda och har uppvisat utomordentliga ledaregenskaper av den typ som ska ta Menigo in i framtiden”, säger Jonas Köhler, VD, Menigo.

Kontaktpersoner

Jenny Pränting Rådeström, tillträdande Kategori- och inköpsdirektör, Menigo
08-722 10 72 eller jenny.prantingradestrom@menigo.se

Jonas Köhler, VD, Menigo
08-722 12 90 eller jonas.kohler@menigo.se 

Ämnen

Kategorier


Menigo är helhetsleverantören för dig som jobbar professionellt inom mat och dryck. Vi levererar allt som förenklar din vardag. Men Menigo är också färskvaruspecialisten som förser dig med frasiga croissanter, hängmörad biff och nyplockade trattkantareller. Med Menigo får du både och.

Kontakter