Gå direkt till innehåll
Fredrik Bergnäs ny CFO Menigo
Fredrik Bergnäs ny CFO Menigo

Pressmeddelande -

Fredrik Bergnäs blir ny CFO för Menigo

Menigo har rekryterat Fredrik Bergnäs som ny CFO med start 7 januari 2019. Fredrik har bred erfarenhet inom finans samt projektledning och har haft flera olika roller inom området, bland annat på Rusta, Amadeus, Systembolaget och senast Pierce.

Menigo har en tydlig värdegrund som stämmer väl överens med mina egna värderingar. Företagets verksamhet, med dess styrkor och utmaningar, passar väl överens med mina tidigare erfarenheter inom bland annat mat och dryck, logistik samt e-handel. Med de kunskaperna och erfarenheterna hoppas jag kunna hjälpa Menigo nå nya höjder, berättar Fredrik Bergnäs ny CFO Menigo.

Fredrik har de senaste tre åren arbetat som CFO och Senior Project Manager på e-handelsbolaget Pierce AB. Innan dess arbetade han som CFO på Rusta och Amadeus samt ansvarig för business control och redovisning på Systembolaget. På Menigo blir Fredrik i rollen som CFO ansvarig för att säkerställa att företaget inom ramen för finans arbetar ansvarsfullt och långsiktigt i nära samarbete med den amerikanska ägaren Sysco.

Vi är väldigt glada över att kunna knyta Fredrik till Menigo. Med sin gedigna kompetens inom finans, projektledning och ledarskap, samt hans erfarenhet från olika bolag blir Fredrik ett värdefullt tillskott i vår företagsledning och Menigos fortsatta utveckling, berättar Jonas Köhler VD Menigo.

Fredrik tar över efter Kent Stenberg som valt att fortsätta inom Menigos försäljningsorganisation.

Ämnen

Kategorier


Menigo är helhetsleverantören för dig som är professionell inom mat och dryck. Vi levererar allt från färskvaror och frysta och torkade livsmedel, till utrustning och förbrukningsartiklar. Med Menigo får du allt du behöver till köket och matsalen - tillsammans hjälper vi dig att skapa goda och hållbara måltidsupplevelser.

Kontakter

Johanna Jönsson

Johanna Jönsson

Presskontakt Kommunikationschef Information och PR 072-142 79 88