Gå direkt till innehåll
Matvarugrossisten Menigo är en av Sveriges största B2B e-handlare.
Matvarugrossisten Menigo är en av Sveriges största B2B e-handlare.

Pressmeddelande -

E-handlaren Menigo satsar på kundlojalitet tillsammans med startup

E-handlaren Menigo, helhetsleverantör till restauranger och storkök, har inlett ett samarbete med AppliedGroup Nordic AB, en mjukvaru-startup vars kundlojalitetssystem, Applied Loyalty, ska öka de befintliga kundernas lojalitet och förbättra kundupplevelsen.

Nytänkande kundlojalitet

Menigo är först ut med att använda det nya systemet, som individanpassar kundens upplevelse och erbjudanden, baserat på kunddata.

”Vi jobbar, precis som andra, med nya kunder i sikte, men vi vet också att det finns en otrolig styrka i att belöna våra lojala kunder, något som många glömmer. Det handlar i grund och botten om att systematiskt skapa ett större mervärde för de som förtjänar det allra mest” säger Nina Wahlgren Gill, Marknads- och kommunikationsdirektör på Menigo.

Förbättrar hela kundupplevelsen

Förbättrandet av kundens upplevelse innebär inte endast användning av det nya kundlojalitetssystemet. Under 2017 kommer bland annat företagets nya webbplattform att lanseras.

”Vårt mål är att under de kommande åren skapa den i särklass bästa kundupplevelsen inom vårt fält, i det ingår också anpassning för nya typer av användande. Till exempel ska inte de kunder som vill använda en mobil plattform känna sig begränsad utav det valet” säger Per Andersson, Chef för e-handel på Menigo.


KontaktpersonerNina Wahlgren Gill, marknads- och kommunikationsdirektör, Menigo
08-722 11 20 eller nina.wahlgrengill@menigo.se

Per Andersson, chef för e-handel, Menigo
08-722 12 71 eller per.andersson@menigo.se

Per Pettersson, kommunikatör, Menigo
08-722 11 01 eller per.pettersson@menigo.se

Ämnen


Menigo är helhetsleverantören för dig som jobbar professionellt inom mat och dryck. Vi levererar allt som förenklar din vardag. Men Menigo är också färskvaruspecialisten som förser dig med frasiga croissanter, hängmörad biff och nyplockade trattkantareller. Med Menigo får du både och.

Kontakter

Johanna Jönsson

Johanna Jönsson

Presskontakt Kommunikationschef Information och PR 072-142 79 88