Gå direkt till innehåll
Compass Group väljer Menigo som samarbetspartner

Pressmeddelande -

Compass Group väljer Menigo som samarbetspartner

Menigo blir huvudleverantör av mat, dryck och utrustning åt måltidsföretaget Compass Group, en av Sveriges största leverantörer av måltidsservice och supporttjänster.

I Sverige levererar Compass Group mat- och supporttjänster till cirka 450 enheter och globalt är Compass Group världsledande inom samma område med 500 000 anställda i över 50 länder. Tidigare i år förvärvade Compass Group Fazer Food Service, även dem kund till Menigo.

Vi är otroligt nöjda och förväntansfulla med valet av Menigo som ny huvudleverantör av mat, dryck och utrustning. Det är viktigt för vår pågående integrationsresa med att komma vidare i en gemensam lösning. Menigo är en erfaren och väl etablerad leverantör som jag har stort förtroende för, säger Henrik Strinning, VD Compass Group Sverige.

Avtalet mellan Menigo och Compass Group har tecknats för en tvåårsperiod, med möjlighet till förlängning i ytterligare två år.

Det känns väldigt roligt att vi fått Compass Groups förtroende att leverera mat och dryck till deras verksamhet runt om i landet. Vi har ett långt och framgångsrikt partnerskap med Fazer sedan tidigare och ser nu fram emot att stärka och ytterligare utveckla det med Compasskoncernen, säger Jonas Köhler, VD Menigo.

Ämnen


Menigo är helhetsleverantören för dig som är professionell inom mat och dryck. Vi levererar allt från färskvaror och frysta och torkade livsmedel, till utrustning och förbrukningsartiklar. Med Menigo får du allt du behöver till köket och matsalen - tillsammans hjälper vi dig att skapa goda och hållbara måltidsupplevelser.

Presskontakt

Johanna Jönsson

Johanna Jönsson

Presskontakt Kommunikatör Information och PR 072-142 79 88